(All Answers) Amazon Samsung M30 Quiz -Win Galaxy M30

Amazon Samsung Galaxy M30 Quiz Answers

Amazon Daily Quiz Time Quiz Answers – Win Free Samsung Galaxy M30

Amazon Samsung Galaxy M30 Quiz , Amazon Quiz Samsung Galaxy M30 , Amazon Samsung Galaxy M30 Quiz Answers , Amazon Daily Quiz , Amazon Samsung Galaxy M30 Quiz – Hi Guys , Here is Another Daily Quiz Today From Amazon & We Are Once Again With Right Answers

  • Also Read – Amazon Galaxy M30s Quiz Answers – Win Galaxy M30s Phone

Amazon India is Running Daily Quiz Time On Amazon App Between 8 AM to 12 PM In Morning & We Have To Give Right Answers To Win The Prizes Like Apple Watch, Samsung Galaxy M30 Etc.

(All Answers) Amazon Samsung Quiz - Answers & Win Samsung Galaxy M30

Today on 18th September, Amazon Has Announced Another Quiz & That is Amazon Pay Quiz. We Have Uploaded All Correct Answers Of This Amazon Samsung Galaxy M30 Quiz.

Amazon Samsung Galaxy M30 Quiz Details :

Time – 8 AM to 12 PM

Date – 5th July 2020

Prize – Free Samsung Galaxy M30

Total Number Of Winners – 1

Winners Declaration Date – 31st July 2020

How To Play Amazon Samsung Galaxy M30 Quiz

1, First Of All Just Login into Your Amazon Account & Open Amazon App

2. Now Just click On Homepage & You Will See Banner Of “Amazon Samsung Galaxy M30 Quiz – Win Free Samsung Galaxy M30

3. Just Click On The Banner

4. On Next Page , Click On Start Button & Click Will Start With Below Posted Questions

Amazon Samsung Galaxy M30 Quiz Answers

Question 1. Which country’s parliament on 27th June 2020, picked veteran opposition leader Micheal Martin as their Prime Minister?

Answer 1 is – Ireland

Question 2. Which of these clubs recently sealed the League title for the 2019-20 season, its first since the Premier League’s inception in 1992?

Answer 2 is – Liverpool

Question 3. Parvez Jamasji, a military veteran who recently passed away, was awarded ______ for gallantry during the 1971 Indo- Pakistan war.

Answer 3 is – Vir Chakra

Question 4. According to the USCIS in April 2020, close to 68% of US H1 B Visa registrations for FY21 were from which country?

Answer 4 is – lndia

Question 5. The guitar played by which musician during his 1993 MTV Unplugged performance was recently auctioned off at a record price of $6 Million?

Answer 5 is – Kurt Cobain

Amazon Samsung Galaxy M30 Quiz Answers: 18th September

Amazon 18th Sep Quiz – Questions Answers
'Man, Woman and Child' is a novel by Erich Segal. The Bollywood adaptation, released in the 80s, was a remake of the Malayalam film Olangal which was based on the novel. What was the name of this movie? Masoom
Which British theoretical physicist and author who died in 2018 said 'Remember to look up at the stars and not down at your feet'? Stephen Hawking
Google is the most commonly used serach engine around the world. Who created Google in 1998? Larry Page & Sergery Bin
Did you know that the stomach produces an acid to help digestion. Which acid do the stomach acids primarily consist of? Hydrocloric Acid
What is the term used for a word or phrase created by rearranging the letters of another word or name or phrase? Anagram

Question 1 – ‘Man, Woman and Child’ is a novel by Erich Segal. The Bollywood adaptation, released in the 80s, was a remake of the Malayalam film Olangal which was based on the novel. What was the name of this movie?

Answers is – Masoom

Question 2 – Which British theoretical physicist and author who died in 2018 said ‘Remember to look up at the stars and not down at your feet’?

Answers is – Stephen Hawking

Question 3 – Google is the most commonly used serach engine around the world. Who created Google in 1998?

Answers is – Larry Page & Sergery Bin

Question 4 – Did you know that the stomach produces an acid to help digestion. Which acid do the stomach acids primarily consist of?

Answers is – Hydrocloric Acid

Question 5 – What is the term used for a word or phrase created by rearranging the letters of another word or name or phrase?

Answers is – Anagram

Amazon Samsung Galaxy M30 Quiz Answers: 26th June

1) Name the monument that Mohamad Quli Qutub Shah built in Hyderabad in 1951 to commemorate the end of a deadly plague in the city.

Ans- Charminar

2) Whales and Dolphins sleep by resting one half of their brain at a time, which is one of the reasons why they can sleep without drowning

Ans- True

3) Which country will host the 2020 summer Olympics?

Ans- Japan

4) Which of the following is considered the national slogan of India? Hint – It was popularized by Pandit Madan Mohan Malaviya in 1918.

Ans- Satyameva Jayate

5) Who won the women’s Grand Slam title at the 2019 French Open tournament?

Ans- Ashleigh Barty

Amazon Samsung Galaxy M30 Quiz Answers: 29th May

1: One of the oldest sanctuaries in India is the Garampani Sanctuary. Which state is it located in?

Ans – Assam

Q 2: Which of these Raj Kapoor starrers was also released overseas as ‘The Vagabond’?

Ans – Awara

Q 3: M.K. Gandhi lived in a farm in South Africa named after a famous Russian novelist. Name the author.

Ans – Leo Tolstoy

Q 4: What is a fathometer used to measure?

Ans – Ocean depth

Q 5: Which of these elements is NOT named after a scientist?

Ans – Ruthenium

Amazon Samsung Galaxy M30 Quiz Answers: 13th March

Q1: Which famous Indian cricketer is Ranveer Singh depicting in his upcoming movie ’83?

Ans- Kapil Dev

Q2: Which was the first song to be played in outer space?

Ans- Jingle Bells

Q3: Tug-of-war was played as an Olympic sport.

Ans- True

Q4: Who is the first Indian cricketer to have crossed 8,000 runs in T20 matches?

Ans- Suresh Raina

Q5: In the film Avengers Infinity War, which is the last infinity stone that Thanos gets to complete his gauntlet before destroying half of all living beings in the universe

Ans- Mind Stone

Buy Branded First Copy Shoes In Very Very Low rate

Done !! You have Successfully Completed The Amazon Samsung Galaxy M30 Quiz

More Details Of This Amazon Quiz Of Samsung Galaxy M30

This Contest will commence on 29th May 2019 from 08:00:01 a.m. (IST) to 29th May 2019 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participant will be selected as winners by a random draw of lots.

The declared winner(s) will be eligible for winning a Samsung Galaxy M20 (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

The post (All Answers) Amazon Samsung M30 Quiz -Win Galaxy M30 appeared first on Free Recharge Tricks-CoolzTricks Unlimited Paytm ,Free 3G 4G Tricks.

Your in currently Olaa.in » Amazon Quiz Answers » (All Answers) Amazon Samsung M30 Quiz -Win Galaxy M30

Top Trending Post