[All Answers] Amazon Sony Headphones Quiz – Win 1000XM3 Headphones

Amazon Sony 1000XM3 Headphones Quiz

(All Answers) Amazon Sony Headphones Quiz – Answer and Win Sony 1000XM3 Headphones

Amazon Sony 1000XM3 Headphones Quiz Answers, Amazon Sony 1000XM3 Headphones Quiz Answers, Amazon Sony 1000XM3 Headphones Quiz Answers – Hi Guys, Hope You Doing Wonderful Nowadays & Looting The Free Recharge With Free Recharge Apps. Here comes Another Amazon Sony 1000XM3 Headphones Related Quiz.

Amazon India Is Regularly Arranging The App Only Quiz Time Quiz, Where They Are Giving Away The Free Products Like Free Smartphones, Free Gadgets Etc.

[Answers] Amazon 29th October Quiz - Win Sony 1000XM3 Headphones

Yesterday We have Posted Amazon International Fashion Quiz & Its Answers & Today Also Amazon India Has Announced Another New Quiz Regarding Fashion That is The Amazon Sony 1000XM3 Headphones Quiz, Where They Are Giving Away free Sony Noise Cancelling Headphones.

How to Play Amazon Quiz?

This is Amazon App Only Offer, So We Suggest You Use & Install The Amazon Android Or iOS App

1, Just Download The Amazon App In Your Mobile From Playstore Or App Store

2. Now Just Open The App & Create/Sign in Into Amazon Account

3. Now Just Go To Home Page Of The App & Scroll Down Below & You will be Able To See The Banner Of “Amazon Sony 1000XM3 Headphones Quiz“ Like This

[Answers] Amazon 29th October Quiz - Win Sony 1000XM3 Headphones

4. Now Just Open the App Banner & You Are About to Start The Quiz With “Start” Button

coolzTricks Tip: For Our Reader’s Easiness , We Have Solved All The Questions Of This Amazon Sony 1000XM3 Headphones quiz & You Will Find All Correct Answer of This Amazon Quiz Below.

Amazon Sony 1000XM3 Headphones Quiz Answers

Question 1. Which organization has recently become India’s first $150 bn company?

Answer 1 is – RIL

Question 2. 23rd June is observed as a day promoting mass participation of sports, which celebrates the formation of what organization?

Answer 2 is – IOC

Question 3. Which famous writer born on 27th June, wrote iconic works such as ‘Durgeshnandini’, ‘Kapalkundala’ and ‘Anandamath’?

Answer 3 is – Bankimchandra Chatterjee

Question 4. Connie Nielsen plays the role of the mother of which member of the Justice League in the DC Extended Universe?

Answer 4 is – Wonder Woman

Question 5. ‘The Room Where It Happened’ is a memoir by which former White House employee?

Answer 5 is – John Bolton

Amazon Sony 1000XM3 Headphones Quiz Answers | 9th May 2020

Q1. ‘The Butterfly Nebula’, ‘Pillars of creation’, ’Jupiter’s Aurora’ are some of the pictures taken by which iconic 30 year old object?

Answer is – Hubble Telescope

Q2. Who received the National Film Award for Best Child Artist for the 1970 film ‘Mera Naam Joker’?

Answer is – Rishi Kapoor

Q3. Which organisation has developed a ventilator called VITAL for COVID-19 patients?

Answer is – NASA

Q4. Who had captained the Indian football team to victory in the 1962 Asian Games?

Answer is – Chuni Goswami

Q5. Which company is currently testing SpaceShipTwo – their reusable commercial spacecraft designed to carry eight people into space safely?

Answer is – Virgin Galactic

Amazon Sony 1000XM3 Headphones Quiz Answers | 17th April 2020

1) Which was the first side to beat India in the current edition of the World Test Championship?

Ans – New Zealand

2) ‘Unlimited food for education’ is the tagline of which NGO which has distributed more than 5000 grocery kits during the COVID- 19 crisis?

Ans – Akshaya Patra

3) Maidan is an upcoming biopic based on the life of which famous football coach?

Ans – Syed Abdul Rahim

4) April 10th, observed as World Homeopathy Day is the birthday of which famous German physician?

Ans – Dr. Samuel Hahnemann

5) The logo of which of these apps on the Google Play Store features a heart along with a tick symbol?

Ans – Aarogya Setu

Amazon Sony 1000XM3 Headphones Quiz Answers | 25th Feb 2020

1. Who played the role of an imaginary version of Adolf Hitler in the movie Jojo Rabbit?

Answer is :- Taika Waititi

2. Which Vietnamese city, with a dazzling new street circuit, is the latest addition to the F1 calendar?

Answer is :- Hanoi

3. Pravasi Bhartiya Kendra has been renamed after which late Union Minister?

Answer is :- Sushma Swaraj

4. As per the Guinness World Records, the current oldest living man on the earth belongs to which country?

Answer is :- Japan

5. ____ is the highest award for a military unit in India. It was recently bestowed on INS Shivaji which comprises of 130 Officers and 630 sailors of the Indian Navy. (Fill in the Blank)

Answer is :-President’s Colour

Amazon Sony 1000XM3 Headphones Quiz Answer

Question 1 – What name was given to the Wall street crash of 29th October 1929, also known as the Stock market crash of 1929 which lead to the Great depression in the 1930s? (The Great Depression was a severe worldwide economic depression).

Answers – Black Tuesday

Question 2 -The fabric for these kind of pants first emerged in Genoa, Italy and they’re believed to be named after the city. Which are these?

Answer is – Jeans

Question 3 – In which year was the Euro introduced to the world financial markets?

Answers – 1999

Question 4 – Regarded as the architect of modern Indian football, he was the Indian football coach and manager of the national team from 1950 until his death in 1963. Who is he?

Answer is – Syed Abdul Rahim

Question 5 – Khantumm bamboo dance is the folk dance of which state?

Answers – Mizoram

More Details Of This Amazon Quiz:

This Contest will commence on 17th April 2020 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 a.m. (IST) (“Contest Period”)

In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participant will be selected as winners by a random draw of lots.

The declared winner(s) will be eligible for winning an Prize(hereinafter referred to as “Prize(s)”).

The post [All Answers] Amazon Sony Headphones Quiz – Win 1000XM3 Headphones appeared first on Free Recharge Tricks-CoolzTricks Unlimited Paytm ,Free 3G 4G Tricks.

Your in currently Olaa.in » Amazon Quiz Answers » [All Answers] Amazon Sony Headphones Quiz – Win 1000XM3 Headphones