Amazon GoPro Hero8 Quiz – Answer & Win GoPro Hero8

Amazon Quiz Answers

Amazon GoPro Hero 8 Quiz Time – Answer & Win GoPro Hero8

Amazon Quiz Answers, Amazon Quiz Time Answers, Amazon GoPro Hero8 quiz, Amazon GoPro Hero 8 Quiz Answers, Amazon GoPro Hero 8 Quiz Quiz Time , Amazon Today’s GoPro Hero 8 Quiz , Amazon GoPro Hero 8 Quiz Winners – Hi Guys, Hope You Doing Wonderful Nowadays & Looting The Free Recharge With Free Recharge Apps. Here comes Another Amazon GK Related Quiz.

Also Read – Jio Free Data Tricks 2020 | Free PayTM Cash Apps

Amazon GoPro Hero8 Quiz - Answer and win GoPro Hero8

Amazon India Is Regularly Arranging The App Only Quiz Time Quiz, Where They Are Giving Away The Free Products Like Free Smartphones, Free Gadgets Etc.

We Have Already Posted Amazon GoPro Hero 7 Related Quiz Last Month & Its Answers & Today Also Amazon India Has Announced Another New Quiz Regarding GoPro Camera & That is The Amazon 17th March Quiz, Where They Are Giving Away free GoPro Hero8.

Amazon GoPro Hero8 Quiz Answers

This is Amazon App Only Offer, So We Suggest You Use & Install The Amazon Android Or iOS App

1, Just Download The Amazon App In Your Mobile From Playstore Or App Store

2. Now Just Open The App & Create/Sign in Into Amazon Account

3. Now Just Go To Home Page Of The App & Scroll Down Below & You will be Able To See The Banner Of “Amazon GoPro Hero8 Quiz“ Like This

Amazon GoPro Hero8 Quiz - Answer and win GoPro Hero8

4. Now Just Open the App Banner & You Are About to Start The Quiz With “Start” Button

coolzTricks Tip: For Our Reader’s Easiness, We Have Solved All The Questions Of This Amazon GoPro Hero8 Quiz& You Will Find All Correct Answer of This Amazon Quiz Below.

Amazon GoPro Hero8 Quiz Answers – 26th June Quiz

Question 1. As of June 2020, which country is at the top of the recently released FIFA World Rankings?

Answer 1 is – Belgium

Question 2. Which actress who starred in the 1981 movie Umrao Jaan, played the role of Fatima Begum in ‘Gulabo Sitabo’?

Answer 2 is – Farrukh Jafar

Question 3. Which Indian Nobel prize winner was granted the 2020 ‘Peace Prize of the German Book Trade‘?

Answer 3 is – Amartya Sen

Question 4. Which state on June 18 observed ‘Mask Day‘ to spread awareness about the use of masks in controlling the spread of COVID-19?

Answer 4 is – Karnataka

Question 5. According to the BP statistical review, which country accounted for more than three quarters of net global energy growth in 2019?

Answer 5 is – China

Amazon GoPro Hero8 Quiz Answers – 29th May Quiz

Question 1. Which famous foreigner after whom a city in India is named, landed on Indian shores on 20th May, 1498?

Answer 1 – Vasco da Gama

Question 2. The Western Ghats, one of the eight hotspots of biological diversity in the world, is spread across how many Indian states?

Answer 2 – 6

Question 3. Which French company helped Indian Railways manufacture the 12000 HP electric locomotive?

Answer 3 – Alstom

Question 4. Aapda. Seva Sadaiv” is the motto of which of these Indian organisations?

Answer 4 – NDRF

Question 5. Which Indian FMCG company recently launched their e-commerce app ‘OrderMe’?

Answer 5 – Patanjali

Amazon GoPro Hero8 Quiz Answers – 18th April Quiz

Q1- The Painter Prince is a book based on which famous painter born in the month of April, 1848?

Ans – Raja Ravi Varma

Q2- How do we better know the ruler Maharana Sangram Singh Sisodia born on 12th April, 1482 who fought against the Lodhi dynasty?

Ans – 1916

Q3- How do we better know the ruler Maharana Sangram Singh Sisodia born on 12th April, 1482 who fought against the Lodhi dynasty?

Ans – Rana Sanga

Q4- Which of these drugs currently in the news is also sold under the brand name Plaquenil and is used for treatment of malaria?

Ans – Hydroxychloroquine

Q5- ‘The Unsung Warrior‘ is the tagline of which Bollywood movie released in January 2020?

Ans – Tanhaji

Amazon GoPro Hero8 Quiz Answers – 17th March Quiz

This is Old Amazon GoPro Hero8 Quiz answers

Question 1. Which of these is a platform from Google’s Jigsaw technology incubator used to spot fake and doctored images?

Answer is – Assembler

Question 2. Which of these company’s newest venture is princess-inspired bridal wear?

Answer is – Disney

Question 3. Which of these teams recently beat Karnataka in the semis to reach their first Ranji trophy final since the 2006/07 season?

Answer is – Bengal

Question 4. Which is the first commercial space tourism company to go public?

Answer is – Virgin Galactic

Question 5. The mortal remains of Guruvayur Padmanabhan was recently consigned to flames in Ernakulam district on March 1st. What animal is it?

Answer is – Elephant

Amazon GoPro Hero8 Quiz Answers – 17th January Quiz

This is Old Amazon GoPro Hero8 Quiz answers

Q1. Which famous person born on 15th January, delivered the iconic ‘I have a dream’ speech at Washington?

Answer is- Martin Luther King Jnr

Q2. Utkalika is the state emporium of which Indian state?

Answer is – Odisha

Q3. The Hundred’ is a cricket tournament in England to be launched in 2020. What does the Hundred refer to?

Answer is – Number of balls in an innings ‘

Q4. More than 1 billion animals may have been killed in wildfires ravaging which country in 2019-20?

Answer is – Australia

Q5. Which of these popular animated series is set in the fictional town of Springfield?

Answer is –Simpsons

Amazon GoPro Hero8 Quiz Answers – 20th December Quiz

This is Old Amazon GoPro Hero8 Quiz answers

1, The 50th International Film Festival of India was recently held in which state?

Answer is – GOA

2. For which incident that happened 100 years ago, did former British PM Theresa May express “regret” in the UK Parliament in 2019?

Answer is – Jallianwala Bagh massacre

3. Manoj Mukund Naravane is set to be the 28th occupant of which important post, after the current holder retires on 31st December 2019?

Answer is –Chief of Army Staff

4. Who topped the Spotify list of ‘most-streamed artist of the decade’?

Answer is – Drake

5. Who has become the youngest scorer in UEFA Champions League history? (Hint: He plays for FC Barcelona)

Answer is – Ansu Fati

Amazon GoPro Hero8 Quiz Answers – 13th December Quiz

This is Old Amazon GoPro Hero8 Quiz answers

Question 1 :- Which Indian city hosted the country’s first game between two NBA teams ?

Ans- Mumbai

Question 2 :- Which Indian classical musician has recently got a minor planet named after him?

Ans- Pandit Jasraj

Question 3 :- NASA’s rover ‘Opportunity’ was declared dead in 2019 after spending 15 years on which planet?

Ans- Mars

Question 4 :- Which actor shared the 2019 National Film Award for Best Actor along with Ayushmann Khurrana?

Anns- Vicky Kaushal

Question 5 :- Which footballer was awarded The Ballon d’Or for a record 6th time recently?

Ans- Lionel Messi

Terms & Conditions:

This Contest will commence on 20th December 2019 from 08:00:01 a.m. (IST) to 20th December 2019 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.

The declared winner(s) will be eligible for winning GoPro Hero8 (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

The post Amazon GoPro Hero8 Quiz – Answer & Win GoPro Hero8 appeared first on Free Recharge Tricks-CoolzTricks Unlimited Paytm ,Free 3G 4G Tricks.

Your in currently Olaa.in » Amazon Quiz Answers » Amazon GoPro Hero8 Quiz – Answer & Win GoPro Hero8